Volg ons op Facebook en blijf op de hoogte van onze laatste nieuwtjes.

FACEBOOK

7 uren geleden

ZENZ city spa

Voor diegene die hun nieuwsgierigheid niet kunnen bedwingen. De teaser van de nieuwe spring summer make up.
Soon more!
🤗🤗🤗
#zenzcityspa #zenzshop #diegodallapalmaprofessional #rvblabthemakeup #summeriscoming
... Bekijk meerBekijk minder

Bekijk op Facebook

17 uren geleden

ZENZ city spa

Oh joepie! Vandaag komt @agasam langs met de nieuwe lente zomer make-up collectie!

Ik ben zooo benieuwd. 💗

Hou straks Facebook en instagram in de gaten.

I keep you posted.
Zijn jullie ook benieuwd?

#zenzcityspa #zenzshop #diegodallapalmaprofessional #rvblabthemakeup #springsummer
#makeupartist #makeupbyjessy
... Bekijk meerBekijk minder

Bekijk op Facebook

2 dagen geleden

ZENZ city spa

💗💗💗 Liefde 💗💗💗

Goeie morgen maandag morgen.

Laten we er een prachtige week van maken. Een week waar je wat meer liefde voor jezelf centraal gaat zetten.

Want als jij happy en energiek bent, volgt de rest gewoon vanzelf.

Say hello to BIG love, BIG love for yourself.

#zenzcityspa #zenzshop #love #biglove #loveyourself
... Bekijk meerBekijk minder

Bekijk op Facebook

2 dagen geleden

ZENZ city spa

Love on a windy day.Oh jee! Ik wilde vandaag een blogje voor jullie schrijven, maar er was ineens helaas iets mis met onze website. 😢 Ik wilde dit jullie toch niet ontnemen, daarom post ik het even hier. Veel leesplezier!Nu ze vandaag stormweer voorspellen, kunnen we niet veel anders doen dan het binnen lekker gezellig maken. Dus onder mijn fleece dekentje ben ik achter mijn laptop gekropen om jullie te vertellen waar ik de laatste tijd zoal mee bezig ben.

Dat je aan je zaak moet blijven werken dat was voor mij al langer duidelijk. Niets gaat voor niets. Jullie weten waarschijnlijk al dat mijn hoofd altijd vol met duizend ideeën zit. Van kleine prullen tot grote dromen. Enkele van deze ideeën worden de laatste tijd concreter en concreter.

Door het marketingtraject dat ik afgelopen half jaar volgde bij Greet Boonen werd mij heel duidelijk waar mijn passie in mij job en mijn privé leven nu echt ligt. Doordat ik steeds thuis werk is er maar een dunne lijn tussen job en privé, en dat vind ik ook niet erg want ik wil dat jullie je bij Zenz evenveel thuis kunnen voelen dan dat ik dat zelf doe.

Wat ik het liefste doe is jullie huid mooi en gezond maken, maar ik wil jullie ook inspireren naar een gezonde levensstijl. Ik wil jullie energie geven, want dat wil toch iedereen. Ok, ik zou zelf ook een kookboek willen schrijven omdat jullie steeds naar mijn recepten vragen, maar dat is denk ik nog niet direct haalbaar. 😊

Vanaf nu kunnen jullie al wel stilletjes aan kennis maken met de nieuwe Zenz die eraan komt. Een nieuwe Zenz? Inderdaad. Geen Zenz city spa meer. Binnenkort krijgt Zenz een nieuwe familienaam. Hierbij horen: een nieuw logo, nieuwe kaartjes, nieuwe kleurtjes, een nieuw instagram account, een vernieuwde website en ook een hele nieuwe voorgevel. Waarschijnlijk ook nog heel wat andere dingen waar ik nu niet direct bij stil sta.

Voor mij is het nieuwe concept wel al helemaal duidelijk. Ik wil meer focus op huid en een healthy lifestyle.

Ik zou ook echt veel meer leuke blogjes voor jullie willen schrijven. Dus ik ga mijn best voor jullie doen. Ik wil dat jullie als Zenz lovers mij inspireren. Daarom wil ik jullie vragen wat jullie zo al graag zouden willen lezen. Over welke onderwerpen ik zou kunnen schrijven. Laat me dat dus zeker weten.

Volgende week is het trouwens Valentijn. Heb jij er al eens aan gedacht dat het misschien leuk zou zijn om dit keer niet alleen voor je partner maar ook voor een lieve vriendin, je papa of een lieve collega voor een leuke attentie te zorgen? En dit hoeft echt niet duur te zijn. Zo kan je weer iemand heel blij maken. Want die glimlach op iemands gezicht zegt meer dan 1000 woorden. Laat je dus gewoon volledig gaan. Ik ga dit trouwens ook doen.

Maar voor nu kruip ik verder lekker onder mijn dekentje, met een heerlijke gember thee. Want op een dag als vandaag moet er niks.

Geniet nog zalig van jullie weekend. Wij gaan dit ook doen.

Tot binnenkort.

Xoxo

Jessy
... Bekijk meerBekijk minder

Bekijk op Facebook

2 dagen geleden

ZENZ city spa

Wil jij iemand vertellen hoe graag je hem of haar ziet maar je vindt de juiste woorden niet?

Zeg het met een RainPharma geschenkje!

Wat dacht je van deze Big Love. Goed voor 2 jaar 100% natuurlijk douchen. Wedden dat de boodschap duidelijk is?

#rainpharma #madeinbelgium #nonasties #naturalskincare #valentinesday #valentijn #HappyValentine #love #friendship #together #essentialoils #aromatherapy
... Bekijk meerBekijk minder

Bekijk op Facebook
TOP