
Dit is een receptje wat ikzelf super lekker vind. Ik maak het vaak op zondagmorgen of wanneer ik wat extra tijd heb om te ontbijten.
Al is het eigenlijk heel makkelijk en super snel klaar.
Het is zalig, het is volledig vegan en ook super goed voor gezonde darmen.
I love it!
Ingrediënten:
- 100 gram diepvries frambozen (verse gaat ook natuurlijk)
- 250 gram kokos yoghurt zonder suiker
- 1 tl ahornsiroop
- 2 el amandelen
- 2 el pecannoten
- 2 el kokosschilfers
- 2 el bio havermoutvlokken
- 1 tl kaneel
- fruitsalade naar keuze
Bereiding:
- Laat de frambozen ontdooien en prak ze met een vork fijn
- Voeg hier de ahornsiroop aan toe
- Doe de frambozencoulis bij de kokos yoghurt
- Hak de noten fijn
- Meng samen met de havermout en de kaneel
- Zet een pan op het vuur en bak de notenmix even in de pan zonder vetstof tot ze goudbruin zijn
- Doe het fruit in een mooie kom
- Doe hierover de yoghurt mix
- Bestrooi met de gebakken noten
- Werk als laatste af met de kokos schilfers
Smakelijk en geniet vandaag van elk moment.
Xoxo
Jessy
You must be logged in to post a comment.