Wij selecteren steeds de meest kwaliteitsvolle merken waarmee we samenwerken

Je vindt een uitgebreid gamma in onze shop en webshop

DIEGO DALLA PALMA PROFESSIONAL

Pure Italiaanse cosmetica zonder overbodige elementen. Volledig ontwikkeld in eigen laboratorium. Niet getest op dieren. Met huidverbeterende, duidelijk zichtbare resultaten. Bij ons vind je zowel de salonbehandelingen als de retail producten.

RAINPHARMA

Rainpharma heeft een uitgebreid gamma retail producten en behandelingen. De producten zijn 100% plantaardig, bevatten geen synthetische bestanddelen en is ook nog eens Belgisch.

RVB LAB THE MAKE UP

RVB Lab The Make up is 100% Italiaans en sexy. Een compleet gamma met krachtige bestanddelen, comfortabele texturen en trendy kleuren. Geschikt voor elke feestelijke gelegenheid of voor je everday look. Bij ons vind je alle retailproducten maar wij voorzien ook make-up en workshops.

LASER 4 YOU

Definitieve ontharing met LightSheer Desire diodelaser voor dames en heren. Pijnloos en veilig met resultaat garantie. Gratis testsessie.

ROYXPRO

Suikerontharing en natuurlijke after care producten, gemaakt in Polen en verdeeld in België.

BERDOUES

Vier generaties van Franse parfummakers stellen de heerlijkste natuurlijke parfumblends voor jullie samen. Elke geur geeft je een kleurrijke geurcreatie van een uniek werelddeel.

TOP