De 5 beste tips tegen huidveroudering

De 5 beste tips tegen huidveroudering

We worden allemaal ouder.

De ene geeft er niets om, de andere heeft het er heel moeilijk mee.

Vooral onze huid dan gaat verslappen, we krijgen rimpels, pigmentvlekken en onze huid droogt uit.

Niet leuk om te zien en te voelen natuurlijk.

Maar laat ik je zeggen dat we moeder natuur zeker een handje kunnen helpen om dat huidverouderingsproces een beetje tegen te gaan.

Ik geef je 5 gouden tips waar je rekening mee moet houden als je je huid in topconditie wil houden.

Het is niet zo eenvoudig als elke 6 weken naar je schoonheidsspecialiste te gaan en daar een behandeling te nemen.

In het schoonheidssalon kunnen we veel maar je huid verbeteren en huidproblemen oplossen vraag wel wat dedication.

Dedication van jezelf. En nu denk je waarschijnlijk al, pffff daar heb ik allemaal geen tijd voor hoor Jessy. 😱

Ik zal je zeggen, je dagelijkse huidverzorging voor thuis hoeft echt niet veel tijd in beslag te nemen.

Met de producten van Diego Dalla Palma Professional is dit maximum 5 tot 10 minuutjes.

Hoe ga je te werk?

5 tips tegen huidveroudering

Tip 1: Geef je huid dagelijks een dubbele reiniging.

Een ultra zuivere huid is de sleutel tot een gezonde huid en een gezonde huidbarriëre.

Hoe doe je dit? Van Diego Dalla Palma Professional hebben we heel wat leuke reinigingsproducten in huis, maar je eerste stap van je dubbele reiniging is steeds onze Biphasic Make-up Remover. Deze doe je gewoon op een watje om oogmake-up en foundation van je huid te halen.

Draag je nooit make-up, doe hem dan ook. Hij neemt overtollig talg van je huid en maakt ze al in een eerste stap schoon.

Daarna reinig je met een melk, de detoxifying cleansing mousse of met een cleansing cream.

Kies gewoon de textuur die je leuk vind.

Na het reinigen gebruik je steeds een tonic, deze neemt de laatste resten van je reiniging weg en brengt je ph waarde en vochtbalans van je huid weer op peil.

De dubbele reiniging doe je elke avond, in de ochtend kies je gewoon voor je favoriete cleansing product. Dan volstaat een enkele reiniging om je nachtcrème, zweet- en talgresten te verwijderen die door je slaap zijn vrijgekomen.

Zo nu je huid mooi zuiver is kan het echte werk beginnen.

Diego Dalla Palma Professional Cleansing

Stap 2: Geef je huid 2 keer per week een peeling, gommage of een scrub.

Van Diego dalla Palma hebben we 3 leuke super scrubs in ons assortiment al naar gelang je huidtype en de textuur die je aangenaam vind.

Scrubben of peelen is je huid vernieuwen en je huid vernieuwe is een veel mooiere skin glow.

Ontdek hier onze 3 superscrubs.

Ik doe mijn scrub steeds ’s ochtends mee onder de douche. Dat gaat super snel en easy. 👌

Diego Dalla Palma Professional super scrubs

Stap 3: Skin boosters of huidverbeterende boosters. Watte? Wat is dat? 😅

Ik bedoel hiermee een serum. Anti-ageing serums gaan je huid in de diepere huidlagen boosten en activeren.

Een serum is veel lichter van textuur dan een dagcrème en zit boordevol actieve ingrediënten die gericht huidproblemen zoals rimpels, vochttekort en elasticiteit van de huid enorm kunnen verbeteren.

Jamaar, ik gebruik toch al een liftende dagcrème? Klopt. Maar een serum doet gewoon echt veel meer voor je huid, werkt veel actiever en gaat direct naar de kern van je huidprobleem waar je aan wil werken.

Zeker aanbrengen dus, want ik zie dit hier in het instituut echt nog veel te weinig. Jullie gebruiken jullie serum eigenlijk gewoon veel te weinig, 2 keer per week een paar druppels serum gebruiken is echt niet voldoende.

Je huid heeft dagelijks 1 ml serum nodig om de actieve ingrediënten goed op te kunnen nemen.

Dus zet die extra skinbooster maar onder je dag- en nachtcrème. Binnen een aantal dagen merk je al het verschil.

Onze bestseller serums van Diego Dalla Palma Professional zijn Double Lift serum van de fillift lijn en Retinol serum van het Resurface gamma.

Diego Dalla Palma Professional Double Lift Serum

Deze laatste bevat 2% vitamine A wat een super ingrediënt is bij rimpels en doffe huid. De meeste retinol serums zijn veel lager van dosis. Dus hier hebben we echt een toppertje mee in huis.

Aanbrengen dus maar die vitamine A zou ik zeggen, en dat elke ochtend. Sinds ik deze zelf dagelijks gebruik krijg ik ook veel minder last van hormonale puistjes.

Stap 4: En dat is denk ik wel het allerbelangrijkste wapen tegen rimpels en huidveroudering. En toch vergeten deze jullie nog heel vaak.

Gebruik dagelijks je dagcrème met daarover je SPF 50. Ja, ook in de winter als de zon niet schijnt.

Een spf beschermt je echt niet alleen tegen de zon hoor. Ons dagelijkse daglicht op onze huid is de grootste boosdoener voor het ontstaan van rimpels, huidveroudering, doffe en grauwe huid om nog maar te zwijgen over die verdomde pigmentvlekken die in de zomer weer donkerder naar boven komen.

SPF bescherming factor 50 gaat onze huid beschermen tegen schadelijke uva en uvb stralen maar ook tegen infrarood licht en het blauwe zeer beschadigende licht van al onze schermpjes die we dagelijks gebruiken.

Smeren dus die factor 50 en dat zowel winter als zomer. In de zomer gebruik je hiervoor  nog extra een professioneel zonneproduct.

In de winter volstaat onze Daily Protection Fluid spf 50 van Diego Dalla Palma Professional. Deze druppel je gewoon onder je dagcrème voor je hem aanbrengt op je huid. Wil je gewoon dat het nog iets sneller gaat? Kies dan voor onze Resurface Micro Exfoliating Cream spf 50. Hierin zit al een factor 50 dus dat is een lekker makkelijk, alles in één product.

Diego Dalla Palma Professional Micro Exfoliating Cream spf50

Als laatste stap 5: Wil ik jullie nog meegeven dat een 6 wekelijks bezoekje aan je schoonheidsspecialiste geen overbodige luxe is. Je krijgt er natuurlijk een heerlijk me-time momentje en ik leg je heerlijk in de watten bij ons in het salon.

Maar met de 6 wekelijkse behandelingen kijken we waar we je huid nog mooier kunnen maken door gerichter en dieper te werken op rimpels, pigmentvlekken, hormonale puistje, droge huid of eventueel acné.

Als je gericht je huidconditie wil verbeteren stel ik een speciaal gepersonaliseerd stappenplan voor jouw huid op en bespreken we op welke huidproblemen jij wil werken.

Ik zorg voor gerichte actie in mijn verzorging om je huid te detoxen en te boosten en ik geef je massa’s tips en huidadvies voor thuis.

Samen zijn we sterker, en door mijn huidexpertise als huidcoach en jouw dedication aan je huidstappenplan voor thuis komen we tot de mooiste resultaten.

Zin gekregen in een heerlijke huidverbeterende gelaatsverzorging, goed huidadvies en je huidproblemen nu voor ééns en voor altijd ook echt aan te pakken?

Boek dan zeker je gratis happy skin analyse HIER en dan bekijken we samen je huid en wat ik voor je huid kan betekenen.

Veel succes alvast met mijn 5 happy skin tips. En hopelijk tot snel voor een relax momentje in het salon.

Diego Dalla Palma Resurface gelaatsverzorging

Xoxo 🎀

Jessy

Terug naar blog