Meet Jessy

Hallo,

Ik ben Jessy en ik heb van jouw schoonheid mijn passie gemaakt.

Van kinds af aan was ik aan het prullen met haren en beauty spulletjes. Ik vond dit gewoon zalig. Het was dus ook een logische keuze dat ik schoonheidszorgen ging studeren.

Nu bijna 30 jaar later heb ik reeds 28 jaar mijn schoonheidssalon waar ik jou heel graag in de watten leg.

Daarnaast doe ik best veel aan Yoga, hou ik wel van relaxatie therapieën en ga ik heel graag op vakantie, vooral warme oorden spreken me aan. Met een grote voorliefde voor Italië dan wel.

Ik zeg ook altijd tegen mijn man Dave dat ik in het verkeerde land geboren ben. Echt waar! 😅

Het lekkere eten, het lay back gevoel van de Italianen, hun gevoel om voor te zijn op alle trends, hun passie voor innovatie, mooie kleding en make-up.

Daarom dat ik ook met al mijn liefde voor het Italiaanse dermocosmetica merk Diego Dalla Palma professional gekozen. Ik zag het voor de eerste keer in Italië en eigenlijk was ik al half verkocht.

Met Diego Dalla Palma Professional ben ik zeker dat ik jou de beste behandelingen en de mooiste resultaten kan aanbieden.

Zowel hier in mijn salon, als bij jou thuis in de badkamer om je huid mee te verzorgen.

En dat niet alleen, ik had ook een heel warm gevoel bij Luxus Derma de verdeler van het merk. Als ik bij hun op opleiding ga of als ze events organiseren voelt steeds als een warm dekentje waarmee ik ontvangen word. Net dat Italiaanse warme familie gevoel. 

Van dat warme dekentje wil ik ook jou laten genieten als je langskomt voor een gelaatsverzorging of suikerontharing.

Ik maak van elke behandeling een heerlijk ritueel. Vooral tijdens mijn gelaatsverzorgingen probeer ik huidproblemen op te lossen, resultaten te boeken en je daarnaast ook nog met dat heerlijk ontspannen gevoel naar buiten te laten wandelen.

Een ZENZ gelaatsritueel moet je echt zelf gevoeld hebben!

Want jouw stralende huid en je smile als je hier weer naar buiten wandelt, daar doe ik het voor.

Daarnaast heb ik ook een zwak voor small label clean beauty merken, waarvan er ook een paar hele leuke merkjes in mijn shop en webshop terecht zijn gekomen. Oa. de Belgische merken This is us en Conscio. Maar ook Purally en Earth Harbor.

Ik ben steeds op zoek naar nieuwigheden en ik test ook alle nieuwe producten altijd met heel veel passie eerst voor je uit.

Hopelijk mag ik je een keertje in de watten leggen met mijn smiling beauty behandelingen of vind je een leuk verwenmomentje voor jezelf in mijn webshop of in onze smiling beauty store.

Je bent altijd van harte welkom.

Tot snel.

Liefs.

Jessy