Diego Dalla Palma Professional Webshop online kopen

Diego Dalla Palma Professional Beauty at home

Dat we in deze tijden creatief moeten zijn om aan onze maandelijkse skin behandeling te komen zoals bij je favoriete huidsalon, dat is wel duidelijk.

Als huidexpert, skincoach help ik je hier dan ook graag even bij.
Dat is in deze tijd ook hetgeen mij bezighoudt. Want jullie huid moet blijven stralen,zodat jullie je goed in jullie vel blijven voelen.

Dat je thuis niet dezelfde huidbehandeling bij jezelf kan doen als in ons instituut dat spreekt voor zich. Geen fruitzuurpeelings, geen kuurbehandelingen. Die hebben jullie allemaal nog tegoed tot als we hier weer terug aan het werk kunnen gaan.

Maar maak thuis zeker ook wel 1 keer per week wat tijd om je huid extra te behandelen buiten je normale dagelijkse verzorging.
Anders gaat je huid niet happy blijven, ze gaat puistjes krijgen en gaat ze veel te fel reageren als wij terug met onze intensievere behandelingen starten.

Ik heb hier met heel veel plezier voor jullie het volledige stappenplan uitgewerkt. Zodat jullie thuis zelf aan de slag kunnen.
Veel plezier met het uittesten daarvan.

Diego Dalla Palma Professional huidverzorging voor thuis

Cleansing: Wij doen een dubbele reiniging

Stap 1: Biphasic micellar cleanser: Breng deze aan op een vochtig watje. Maak hiermee gans je gelaat schoon: ’s morgens voor een gewone reiniging van je gelaat, ’s avonds om je make up te verwijderen.

Stap 2: Micellar cleansing milk: Doe wat melk in je handen en breng aan op je gelaat. Met natte vingertoppen breng je de melk met draaiende bewegingen aan over gans je gelaat. Daarna spoel je af met een nat washandje.

Stap 3: Revitalising tonic: Breng wat tonic aan op een vochtig watje en ga hier gans mee over je gelaat. Deze stap zeker niet overslaan want hij gaat je huid net extra hydrateren.

Wil je je cleaning extra grondig doen? Gebruik dan onze dual cleansing brush als extraatje.

 Diego Dalla Palma huidverzorging

Scrubben: Scrubben doe je zeker 2 keer per week.
Wij gebruiken hier de oxygenating scrub. Masseer de korreltjes goed over je huid. Dit is hetgeen wat je huid weer super fris gaat maken.

Maskertje: Purifying clay mask 1 keer per week
Combineer je maskertje zeker op de zelfde dag dan je gelaatsscrub. Zo heb je een veel mooier resultaat.
Breng in een mooie egale laag aan op je huid. Laat 15 tot 20 minuten inwerken.

Serum: een serum kies je best naar behoefte van je huid. Ik adviseer je hier graag. Onze nieuwe gold elixir serum hebben we nog niet persoonlijk aan jullie kunnen voorstellen, ook al hebben we hem in huis. Ik heb hem getest en goedgekeurd. Hij is echt super om je fine lijntjes weer te egaliseren. Gebruik je thuis icontime dagcreme dan is dit de perfecte match.

Diego Dalla Palma Professional gold elixir

Dag, nachtcrème: Breng je normale homecare crème aan zoals anders: ‘ s nachts doe je zo je beauty sleep.

Nu kunnen jullie alvast thuis aan de slag! Ik kijk er alvast naar uit om jullie me time moment selfie te ontvangen, kwestie van mekaar wat te entertainen. :)

 Post je hem graag op je social media? Tag ons dan please met @zenzskinlab_jessy en gebruik onze #zenzshop en #diegodallapalmapro
Want dit is voor ons nu echt wel heel belangrijk.

Heb je niet alle gebruikte producten in huis? Je vind ze allemaal terug op onze webshop. Hou jij niet van al dat online gedoe? Stuur me dan gewoon een berichtje. 0473/87 77 26

Have fun, love your happy skin, love Diego dalla Palma Professional.

Diego Dalla Palma Professional gelaatsverzorging

Xoxo

Jessy

Terug naar blog