HA Hero hyaluron serum

HA Hero, HA watte? Wat is datte?

Haha, die vraag heb ik hier al een paar keer in het salon te horen gekregen.

Nen HA held wat is dat? 😅

Wel, Onze HA hero is een nieuwe serum van Diego Dalla Palma Professional.

HA staat voor hyaluronic acid. Of bij ons bekend als hyaluronzuur.

Onze huid maakt van nature zelf hyaluronzuur aan, dit houd je huid gehydrateerd en soepel en zorgt ervoor dat onze huid mooi glad en strak blijft.

Naarmate dat we ouder worden neemt de hoeveelheid hyaluronzuur die we aanmaken enorm af. En dat zelf al vanaf de leeftijd van 20 jaar. Als we 50 zijn zit ons hyaluronzuur in onze huid al op een drastisch dieptepunt. Dat kan je zien op onderstaande grafiek.

Hyaluron serum

Dat wil dus zeggen dat we vanaf een leeftijd van 20 jaar meer en meer rimpels gaan krijgen en dat ons hydratatiepeil van onze huid daarmee ook naar beneden gaat.

Daarom is het net zo belangrijk om je huid te verzorgen met een extra hyaluronzuur serum. Serum is veel lichter van textuur dan een dag of nachtcrème en dringt veel dieper in je huid waardoor je ook veel mooiere en langdurigere resultaten hebt.

Ons HA Hero serum bevat 4 verschillende soorten hyaluronzuur in verschillende groottes van moleculen waardoor het kan doordringen tot in de verschillende lagen van onze huid.

Daar gaat het hyaluronzuur zich binden aan ons huideigen vocht en zo onze huid in de diepte hydrateren en onze huid terug meer stevigheid geven.

Dus bye bye trekkerige droge huid en vaarwel lijntjes. YES! 😜 En dat is nu juist wat we willen.

Daarnaast is het percentage hyaluronzuur in dit serum zo hoog dat het moeilijk valt te evenaren. Je voelt het niet alleen aan je huid maar je huid is ook veel meer geplumpt en gladder.

Ha hero serum met hyaluronzuur

Ik gebruik dit nieuwe HA Hero serum niet enkel in onze nieuwe gelaatsverzorging maar raad ook iedereen aan om hem thuis te gebruiken onder je dag en nachtcrème.

Gebruik je al een andere serum? Zet dan het HA Hero serum daar nog eens overheen. Je huid krijgt een natuurlijke glow die iedereen doet stralen.

Ja, hij is geschikt voor elke huid en elke huidleeftijd. En geschikt voor vrouwen en mannen. Opgepast dames, doe uw badkamerkastje op slot of uw menneke is riebedebie met uw fancy nieuwe blauwe flesje. 😂 Je bent verwittigd. haha.

Hyaluronzuur serum

Ik kan je alleen maar vertellen dat ik enorm verrast was door dit super serum. Mijn huid trekt niet meer en ze ziet er echt veel mooier uit sinds ik het dagelijks gebruik. Ik kan je alleen maar adviseren om deze nieuwe power held zelf uit te testen.

Je merkt het verschil al bij de eerste keer dat je het aanbrengt.

Ik ben verkocht aan onze nieuwe HA hero serum. En jij waarschijnlijk binnenkort zeker ook. 🩷

Wil jij ons HA Hero serum nog verder ontdekkken? Kijk dan zeker ook even hier.

Je bent trouwens ook altijd welkom in de winkel om hem een keertje te komen testen.

Happy skin smiles 

Jessy

Terug naar blog