Recept gezonde kokos-frambozen taart

Healthy kokos-frambozen taart

Hoi Zenz lovers,

Ik had het jullie beloofd. En ook nog eens geschreven in onze laatste nieuwsbrief.

Jullie weten allemaal dat ik af en toe wel een graag wat nieuwe receptjes uitprobeer.
Dit receptje is eigen inspiratie en wil ik heel graag met jullie delen.

En het is ook nog eens gezond ook.
Meer woorden moet ik hier eigenlijk niet aan vuil maken.

Recept healthy kokos-frambozen taart

Wie test het uit en laat het mij weten wat jullie ervan vinden?
Misschien komt dat Jessy kookboek er dan toch nog eens een keertje van. :)

Veel succes ermee en have fun in jullie keuken. Het is echt niet moeilijk, en al de benodigdheden vind je in je gewone supermarkt.
Deze taart is niet vegan, de eitjes zijn echt wel nodig voor de binding van je taart.

Benodigdheden:

  • 50 gr kokosolie
  • 200 gr frambozen (uit de diepvries)
  • 80 gr amandelmeel
  • 40 gr kokos schilfers
  • 30 gr kokosbloesemsuiker
  • 100 gr kokos yoghurt
  • 2 eieren

Werkwijze:
Smelt de kokosolie in een pannetje.
Mix in de keukenrobot of met de gewone mixer de eieren en de suiker schuimig.
Mix hier nog het amandelmeel, de kokosschilfers en de kokos yoghurt op een lagere stand.
Als laatste nog even de frambozen erdoor mixen. Ik doe dit zelfs als ze nog wat bevroren zijn, zo heb je wat meer stukjes in je taart.

Recept gezonde kokos-frambozen taart

Bedek een springvorm met bakpapier en doe hierin het deeg.
Bak 45 minuten af in een oven van 160 graden, zeker niet te warm.
Laten afkoelen en proeven maar.

Laat het smaken!

PS: het was de bedoeling dat jullie deze konden proeven op het Spring Shopping Event…

xoxo
Jessy

Terug naar blog