Diego dalla palma professional biphasic make up remover

Hot in Italië. Double cleanse.

Hé allemaal,

Omdat ik jullie graag wat meer wil vertellen dan gewoon een kleine facebook- of instapost werd het nog eens tijd voor een nieuw blogje.
En dit onderwerp vond ik daarvoor zeker interessant genoeg.

In Italië is er een nieuwe trend in beautyland gespot.

We houden toch allemaal van een mooi zuiver en gezond huidje. Want we willen er toch goed uitzien.
Het nieuwe schoonheidsgeheim is double cleansing.

Nu vragen jullie je waarschijnlijk af wat is dit nu, en gaan we nu nog meer werk hebben in ons verzorgingsritueel?
Niet echt hoor. Het is zo gefikst!

Omdat Diego Dalla Palma Professional mee een trendsetter is in Italië, is het niet verwonderlijk dat ze dit nieuwe productje op de markt hebben gebracht.
Ik ben hem reeds een tijdje aan het testen. En het is echt wel een toppertje die ik in mijn dagelijkse beauty routine al niet meer kan missen.

Het is een biphasic micellar reinigingslotion. Hmmm, een echte lotion zou ik het dan weer niet kunnen noemen, want hij bevat een olie- en waterfase die je moet schudden.

Diego Dalla Palma Biphasic make-up remover

Hoe gebruik je hem voor het gewenste resultaat?

Schud de fles en doe wat product op een vochtig watje. Verwijder hiermee eerst het grootste deel van je make-up op het einde van de dag. Hij is trouwens ook geschikt voor gevoelige ogen. Hier kan ik over meespreken. Ik gebruik hem dagelijks en mijn ogen ondervinden hier echt geen hinder van.
Daarna doe je je normale reinigingsritueel, met de melk of mousse uit de cell detoxium cleansing lijn.

Draai het om!
Het kan ook anders … Gebruik eerst je favoriete reiniger en gebruik de nieuwe biphasic micellar make-up remover als nareiniger op een nat watje om alle laatste sporen van je make-up weg te halen.

Een 3de optie kan ook nog.
Gebruik hem gewoon dagelijks als ochtendcleanser. Zo worden alle afvalstoffen die je huid tijdens de nacht heeft aangemaakt opgelost en kan je op een schone huid je dagverzorging aanbrengen.

Je ziet het, zoveel mogelijkheden uit 1 flesje. Nou ja flesje? Diego Dalla Palma heeft het product in een voordeelformaat gemaakt. Zodat je lekker lang toe komt. Je shopt in onze shop een fles van 400ml voor 39€.

Waarom zou je het dan niet proberen? Do the double cleanse! Je merkt echt het verschil.

Diego dalla palma biphasic micellar cleanser

Xoxo

Jessy

Terug naar blog