Opleiding Diego Dalla Palma Professional Luxus Derma

Italiaanse innovatieve dermocosmetica

Afgelopen weekend had ik me ingeschreven voor DDPP presents. Dus trouw zoals altijd ging ik naar deze jaarlijkse bijeenkomst van Luxus Derma in Antwerpen, waar ze in het Radisson Blue hotel alle nieuwigheden voor de rest van 2018 van Diego dalla Palma professional nog aan ons zouden voorstellen.

Dus met mijn koffertje gepakt, vertrok ik samen met een aantal lieve collega’s met de trein naar Antwerpen. We hadden er allemaal super veel zin in! En keken enorm uit naar alle nieuwigheden die ons te wachten stonden.
Tja natuurlijk, want Sam had ons alweer doen watertanden naar wat komen ging.

We werden zoals altijd met heel veel warmte en open armen ontvangen in de lobby van het hotel, door Sam, Brigit, Bruno en Olivier.
Na een tasje koffie en een mini ontbijtje gingen we van start.

Diego Dalla Palma Professional huidverzorging

Als eerste werd aan ons de nieuwe look van Diego dalla Palma Professional voorgesteld. Heel het gamma gaat in de loop van 2018 en 2019 een ganse vernieuwing doormaken. Een nieuw logo, nieuwe ingrediënten uit de medische wereld en Italiaanse klasse komen vooraan te staan.

In 2018 komen er nog 2 nieuwe behandelingen uit waar ik jullie nu alvast een klein beetje van ga verklappen.

De eerste dag maakten we kennis met de nieuwe moisturizing lijn. Het frisse blauwe kleurtje van de driehoek op de verpakking sprak me direct aan. Ik had zoveel zin om de nieuwe texturen, geurtjes en de verzorging te testen. En ik kan je zeggen dat jullie hier zeker een nieuw favoriet Diegootje mee in jullie badkamerkast gaan hebben.

Na een lekkere lunch stonden er in de namiddag nog rondetafel gesprekken met de collega’s op het programma. Zo konden we ideetjes uitwisselen en van mekaar leren.

Maar dat ging niet direct over een leien dakje.
Na de lunch viel de stroom weg in het hotel en zat één van mijn collegaatjes helemaal in haar ukkie meer dan een uur opgesloten in een donkere lift, voordat de brandweer haar eruit is komen halen.
Oh boy. Dat was even bang afwachten. Gelukkig is alles goed afgelopen en konden we nadien weer aan de slag.

We sloten ons eerste dagje af met een super lekker diner in het Italiaans restaurant Pasta Hippo Vino op de Oude Koornmarkt.
Daarna gingen we lekker slapen in onze mooie hotelkamer in.

Helaas was het voor mij weer maar een kort nachtje. Om 4u30 was ik alweer klaarwakker door de vele info in mijn hoofd. Typisch ik zekers. ?

Naar dag 2, daar had ik nog het meest naar uitgekeken en op gewacht.
Ik stond te popelen om de nieuwe Resurface lijn te mogen ontdekken. Omdat ik een enorme interesse heb in huidverbetering en peelings en steeds jullie huidjes mooier en strakker wil maken.

De ganse voormiddag was gevuld met zo veel info over ingrediënten, percentages en producten, dat ik bijna letterlijk aan de lippen van Trainster Katrien hing. Amaai wat weet zij toch veel!

Ik kan jullie vertellen, in Italiê staan ze bij RVB skinlab, dit is waar de Diego producten allemaal gecreëerd worden echt 3 tot 5 jaar voor op de rest van de beautymarkt als het op nieuwe bestanddelen aankomt.
Deze nieuwe bestanddelen uit de medische wereld zitten nu al in onze producten, bij andere firma’s komen ze hier pas jaren later achter wat voor goeds het allemaal voor onze huid kan betekenen.
Ik heb dus met Diego dalla Palma Professional echte Italiaanse innovatieve topverzorging in huis.
De nieuwe lijn met chemisch cosmetische peelings geeft echt prachtresultaten die ik nooit eerder gezien heb in het schoonheidssalon.

Wij hebben deze resultaten na één behandeling te zien gekregen van trainster Lisbeth die zich met veel passie aan haar peel treatment wijdde.
Later vertel ik jullie dus zeker nog meer over de nieuwe kuurbehandeling met de peels die op jullie staat te wachten.

Diego Dalla Palma resurface

Als laatste stukje van de 2 dagen mocht ook make-up artieste Anske ons laten zien hoe we 2 verschillende prachtige smokey eyes met de nieuwe seasonal look konden creëren.
Dat maakte ons dagje dus weer helemaal compleet.

We sloten onze laatste dag af met een heerlijke receptie, een lekker glaasje prosecco en al onze lieve collegaatjes en het DDPP team.
Met een super fijn gevoel en boordevol nieuwe informatie namen we afscheid van deze prachtige Diego familie. Want zo voelt het steeds voor mij als ik deze fijne groep zie.

Bij deze wil ik dus gans het Diego team en vooral Sam ook nog eens een hele dikke merci zeggen. Dit was een event met pure Italiaanse topklasse waar wij elke keer nog heel lang van nadromen. Het was AF!

En om het volledig met de woorden van Patricia af te sluiten:
Schol… op den Drijhoek! Hahaha ?

Opleiding Luxus Derma

Xoxo
Jessy

 

Terug naar blog