Brow sugaring Lommel

It's all about brow sugaring

Hé allemaal.

Het werd nog eens hoog tijd voor een blogje vond ik weer.

Waarover ik het wil hebben? Daar heb ik echt niet lang over moeten nadenken.

Jullie hebben waarschijnlijk op Instagram en Facebook gezien dat ik op studiereis naar Polen ben geweest met Drécosmetics.
Dit was echt top! Hier werden we volledig ondergedompeld in de wereld van suikerontharing.

En ik dacht dat ik al goed op de hoogte was. Niet helemaal dus!

Hot item in Polen was de brow sugaring. Hier was ik als brow prinses dus toch nog niet gans mee. Maar nu heb ik de smaak te pakken.
Ik hoor jullie al zeggen. Brow sugaring? Nooit van gehoord!

Nu, alles begint met de suiker.
Wisten jullie dat in ze in Polen de Royxpro suiker echt volledig ambachtelijk klaarmaken?
Pure en zuivere bestanddelen worden manueel verwerkt en in potten afgevuld tot de suikerpasta waar ik bij Zenz mee werk.

Suikerontharing Lommel

Daarom is brow sugaring ook zo zacht voor je huid. Geen irritatie meer na het waxen en epileren. Want suiker bevat geen chemische colofonium die wel in wax terug te vinden is. Dus alleen maar een zijdezacht huidje en een mooie strakke shape.

Brow sugaring is ook perfect te combineren met je wenkbrauw kleuring.
Je wenkbrauwen zullen nog nooit zo mooi geweest zijn.

Hoe gaan we te werk? De huid word zuiver gemaakt zodat er geen resten van make-up of talg op je huid achterblijven. Daarna brengen we een speciaal door Royxpro ontwikkeld talkpoeder aan.
Met de vinger word de suiker aangebracht op de huid en met kleine stukjes worden de haren met de haargroeirichting mee uitgetrokken. Zo blijven de haartjes veel langer weg en heb je meer plezier van je wenkbrauwbehandeling.
De wenkbrauw wordt perfect in shape gezet door de laatste kleine haartjes weg te halen met ons tweezerman pincet.
We brengen nadien nog onze zijdezachte sos sweet creme aan en eventueel wat brow make-up als je wil.

Wenkbrauwen epileren met suiker

Zijn je wenkbrauwen volledig hun vorm kwijt? Dan kan je kiezen voor onze shaped brows treatment. Hierin gaan we ze helemaal juist aftekenen en meten voordat je je suiker behandeling krijgt. En krijgen ze een mooie strakke vorm. Sommige hebben een aantal beurten nodig om hun wenkbrauwen weer mooi te krijgen. Maar ik krijg ze zeker weer gans in orde.

De huid is na de brow sugaring ook veel minder rood, dus je kan makkelijk na je treatment nog een boodschap gaan doen en hoeft niet onmiddellijk naar huis om onder te duiken. Hihi ?

Wil je het graag een keertje testen of nog wat meer weten over hoe brow sugaring in zijn werk gaat. Geef me dan gerust een seintje.

Love to see you and give you some great brows.


Xoxo
Je brow prinses.
Jessy

Terug naar blog