Spring ZENZ moods

Spring ZENZ moods

Het is alweer een tijdje geleden sinds mijn laatste blogje. Maar soms kan ik al eens hebben dat ik inspiratieloos ben. Of dat mijn drukke schema het niet toeliet dat ik nog iets kon schrijven voor jullie. Dit keer geen specifiek nieuws over producten of nieuwe behandelingen. Ik zal jullie vertellen wat mij de laatste weken zoal heeft bezig gehouden.

Waarschijnlijk wisten jullie al dat ik me eind vorig jaar ingeschreven had voor een training tot make-up artist. Ik was zo verheugd! Toen ik dan in januari vernam dat de lessen helaas moesten worden uitgesteld was ik dan ook beetje teleurgesteld.

Maar van uitstel kwam geen afstel. Met een grote maand vertraging zijn we er dan toch aan begonnen. Ik ga nu al een aantal weken op zondag naar de lessen van Tom Vandewalle van de TomV make-up academy.Ik vond het best wel spannend. En ik dacht dat ik echt al wel wat verstand had van hoe je een mooie make up doet. Euh not!!! ??? Wat we allemaal al van Tom geleerd hebben! Echt zalig. Die man is het woord make-up artist nu echt wel eens waardig.

Hij is mister pietje precies en vereist van ons hetzelfde. En ik dacht dat ik al mega perfectionistisch was! Hihi. ? Tijdens de lessen werden er ook een paar professionele fotoshoots gedaan. Het resultaat van deze foto’s zien we binnenkort. We leerden meerdere looks en technieken, ikzelf vond de beautylooks en bridal make up het allerleukste. Beautylook wordt volgens mij dan ook mijn specialiteit. Volgende week hebben we al onze laatste les. Het ging zo snel voorbij. Ik moet een thema make-up uitwerken en diezelfde dag hebben we ook nog examen. Dus dat word vast wel weer een beetje stressen voor mij. Maar ik ga er een lap opgeven. Ik zal slagen en dat diploma binnenhalen. Met mijn make-up van RVB lab the make up van Luxus Derma gaat dat lukken. Zeker weten!

Ergens daartussen had ik ook nog een weekje vakantie. Die hebben we op aanraden van Kirsten die bij ons komt voor de laserontharing van laser4you doorgebracht op Ibiza. The magical island. We hadden hier al zoveel van gehoord en iedereen was er ook reuze enthousiast over. Dus wij daar voor 5 daagjes naartoe. En I agree, het was er super! Zoveel leuke strandjes en barretjes. Het weer was er al zalig, ongeveer 22 graden. We konden in onze b&b ook alle dagen heerlijk buiten ontbijten. Daar doen we het toch voor.

Met een blaadje en een boekje vol met tips hebben we rondgereden om de leukste plekjes van Ibiza te ontdekken. Mijn favoriet, Sunset Ashram op het strandje van Cala Conta. En eigenlijk ook Las Salinas, want ik kan niet kiezen.  Het strand was er ook prachtig. Hiervoor volg je de bordjes naar experimental beach. Je rijdt dan met de auto door de Salinas (zoutontginningsmeren). Echt super mooi daar. 

Al raad ik jullie niet aan om daar in de beach club iets te eten want het was er duur. En we kregen echt geen waar voor ons geld. Enkel best een drankje bestellen dus. We hebben nog zoveel leuke plekjes bezocht. Ik kan ze niet allemaal opnoemen want dan zou mijn blog echt veel te lang worden. Maar wij gaan zeker nog een keertje terug om wat nieuws te ontdekken.

De maand april en mei staan ook weer druk gevuld met opleidingen. Zo moet ik volgende week weer naar een Rainpharma training om nog weer te weten te komen over al deze zalig natuurlijke productjes.

Wisten jullie trouwens dat Rainpharma volledig in België wordt gemaakt? Wat goed is voor onze ecologische voetafdruk. Want alle kleine beetjes helpen. Maar meer hierover vertel ik jullie in mijn volgende blogje.

Begin mei volg ik ook nog een leuke training bij Nanja Massy. Deze lieve dame komt een social media training geven bij een firma waar ik mee samen werk. Ik kijk er al naar uit naar alle leuke tips en weetjes die ze te vertellen heeft.
En tussendoor moet er hier natuurlijk ook nog gewerkt worden. Vooral voor de suikerontharingen is het mega druk. Maar hé het wordt zomer.

Maar dit weekend komt de paashaas. En het gaat super mooi weer worden. Dus kunnen we zondag en maandag van een heerlijk lang weekend genieten. Wij starten al op vrijdag avond met een tapas avondje samen met mijn zussie en mijn schoonbroer. En wat doen jullie dit paasweekend?

Tot snel.

Xoxo Jessy

Terug naar blog