Ontharen met suiker Lommel

Sweet inspiration days

Hoi Allemaal,

Het is denk ik alweer een tijdje geleden dat ik nog een blogje voor jullie schreef. Ik heb dan ook druk bezig geweest met vanalles en nog wat. En schrijven kwam er dus precies niet meer van.

In de maand februari heb ik al zeker niet stilgezeten. Ik heb tal van trainingen gehad deze maand en er komen er nog aan voordat februari gans voorbij is.

Maar over de knaller van nu woensdag wil ik jullie zeker vertellen.

Hilde van Royxpro België nodigde ons een tijdje geleden uit om naar de Sweet Inspiration Days te komen.

Dat heb ik woensdag dan ook gedaan. Want dat wou ik zeker niet missen! En nee dat was niet alleen omdat ik wist dat ik daar in een roze wolk en sugar quotes ging ondergedompeld worden. 

Maar het was dus toch wel zo. Ik heb een aantal jaar geleden niet voor Royxpro suikerontharingen gekozen omdat het merk zo mooi roze was. Hmmm… of misschien in het begin toch wel een heel klein beetje. Oeps sorry! Guilty.

Degene die bij Zenz al de suikerontharing hebben uitgetest weten dat het ook echt een topproduct is. En dan ook nog eens volledig natuurlijk. Wat wil een mens nog meer.

Woensdag werden we allemaal super warm ontvangen door Sugar Queen Hilde en haar Crew. En ik zag ook heel veel van mijn lieve collega’s terug die mee naar Polen waren geweest.

 Ontharen met suiker

Hilde had kosten noch moeite gespaard om alles tot in de kleinste details in orde te hebben, met inderdaad honderden minikaartjes met sugar quotes overal doorheen heel de zaal. Oh boy!

We kregen een training van Kasia. Die speciaal vanuit Polen was overgekomen om ons met heel veel suiker tips en trick verder te helpen. Al onze struggles werden op tafel gelegd en besproken en op punt gezet. Zo weet ik nu nog beter hoe we pijnlozer een bikini smoothie wax kunnen doen. En hoe jij als klant ons daarbij kan helpen.

Er komen binnenkort ook tal van heerlijk nieuwe suikerproductjes aan. Maar de sweet sugar sensation behandeling: Dit gaat een mega toppertje zijn om jullie zijdezacht en relax voor te bereiden op de zomer. Weldra vertel ik jullie hier meer over. Want ik wil nog niet alles verklappen natuurlijk. Hihi.

Sugar sensation

Woensdag hebben we ook heel veel ervaringen met collega’s kunnen uitwisselen. Want daar leer je dikwijls nog het meest van. En wat hebben die toppers mij daar allemaal mega veel energie en inspiratie gegeven. Love you all sugar sweety’s!

Met een overvol hoofd. Super moe maar voldaan en een goodiebag gevuld met allerlei leuke spulletjes keerde ik samen met een collega weer terug naar Lommel. En we waren dus nog niet uitgetetterd in de auto. Oeps! ? De rest bespreek ik dan later nog wel een keertje met haar.

Nu al die verworven info nog omzetten in de praktijk en dan gaan we weer knallen!

Ik werd trouwens ook uitgedaagd voor een facebook challenge. Hiervoor moet ik op korte tijd 250 likes meer krijgen op mijn Zenz facebook paginaDus moesten jullie deze nog niet geliked hebben willen jullie dit dan even voor me doen please??? Onze ZENZ instagram pagina volgen kan je natuurlijk ook. 

Daarna zullen de lente en zomer nog nooit zo sugar sweet geweest zijn als in 2019, geloof mij.

Suikerontharing Lommel

Suikerzoete kussen.

Xoxo

Jessy

Terug naar blog