This Is Us

This Is Us

In deze blog wil ik jullie graag vertellen hoe een mega gepassioneerde vriendin van mij na lang zoeken een eigen vegan handverzorgingslijn op de markt bracht.

Deze geweldige dame Hilde (links op de foto) had een droom. Ze wou en zou eigen verzorgingsproducten op de markt brengen. En dat onder haar eigen label.

Niet dat dat zo eenvoudig is in ons kleine België landje.

But nothing came out of comfortzones. 😉

Maar hiervoor zocht ze ook een sidekick, iemand die goed is met beelden, teksten, creeëren en ontwerpen. En die heeft ze dan ook gevonden in Silvie.

2 prachtige dames dus met een missie.

Ze startten samen aan dit spannende avontuur.

Al stak corona daar nog wel even een paar stokjes tussen.

Na lang zoeken en testen konden ze dan eindelijk op 2 oktober 2020 hun nieuwe baby “This is us” aan het grote publiek voorstellen.

Alhoewel groots en corona gaat ook niet samen natuurlijk.

Het werd een super leuk event waar iedereen de producten kon komen ontdekken op een veilige manier.

En natuurlijk kon ik op dat feestje niet ontbreken. Je kent mij hé! 😃

Ik was ook veel te nieuwsgierig wat ze voor ons in petto hadden.

Want ze hadden ons echt niks verteld over wat het nu juist zou worden.

 

This is us producten

 

Het werd dus een super leuke handverzorgingslijn met 3 producten die iedereen in deze tijden nu heel goed kan gebruiken.

3 producten die de zachtheid van je huid en handen respecteren. Die je handen herstellen maar die ook echt wel voldoende anti bacterieel werken.

Alle 3 volledig vegan en natuurlijk.

Met de heerlijke geur van roze peper en jasmijn.

This is pure hand soap

“This is pure”: een hydraterende handzeep zonder uitdrogende sulfaten. Met schuimmakers op basis van kokosnoot en verzorgende argan olie.

Geeft een heerlijk zacht schuim en maakt je handen lekker fris en proper en je huid wordt ondertussen ook nog eens gevoed.

This is clean hand gel

Daarnaast een sanitizing handgel want die kunnen we in deze tijden echt niet meer missen. Maar je kent het waarschijnlijk ook wel, deze stinken of maken van je handen een vieze plakboel.

Niet met “This is clean” handgel! “This is clean” bestaat uit 70% alcohol die nodig is om alle bacteriën van je handen te krijgen. Maar hij is veel meer dan dat. Hij bevat hydraterende glycerine en argan olie en dat voel je ook onmiddellijk aan je huid.

Geen plakkerige handen en hij ruikt ook super lekker. Hij is tevens ook te verkrijgen in een mini verpakking voor onderweg.

This is smooth hand & nagel cream

Als laatste is er nog “This is smooth”. Een heerlijk verzorgende hand en nagel balsem. Argan olie, aloë vera en sheaboter zorgen ervoor dat je huid weer mooi gaat herstellen als deze beschadigd is.

Breng hem een aantal keer per dag aan op je huid en je zal zien. Hij is echt geweldig.

Eens je deze “This is us” producten hebt getest en de heerlijke geur hebt ervaren wil je vast en zeker niks anders meer.

De 3 producten komen allemaal in een pompverpakking van 300ml en de prijs zit tussen de 17€ en de 21€, wat een hele schappelijke prijs is voor zo een fantastisch natuurlijk en vegan product. Dat ook nog eens volledig in België word gemaakt.

De verpakking is strak en clean en past netjes in elk interieur.

This is us producten

Ik was super enthousiast toen ik ze gezien en getest had.

Deze producten konden niet ontbreken in onze ZENZ happy shop.

En geloof me maar, Hilde en Silvie gaan zich volledig smijten nu. Jullie gaan in de toekomst zeker nog meer mooie producten in dit gamma mogen komen ontdekken.

Wil je graag deze 3 toppers komen testen?

Spring dan zeker een keertje vrijblijvend binnen in onze happy shop.

 

Tot snel.

Jessy

 

ZENZ skin lab

Vreyshorring 103

3920 Lommel

www.zenz.be

0473/87 77 26

Terug naar blog