ZENZ skin lab blog

Wat een week!

Hier zit ik dan. Zondag morgen 5u. Klaarwakker achter mijn laptop omdat verder slapen precies weer geen optie meer was. 

Wat een week was dit! Een week boordevol emoties.
Maandag de moeilijke keuze die ik moest maken om de zaak te sluiten. Met veel pijn in mijn hart heb ik toen ook al mijn afspraken afgezegd. En dat is niet zo evident als zelfstandige omdat je dan ook weet dat je zo goed als geen inkomen meer hebt de volgende weken.

Maar hé we hadden nog altijd onze spring shopping actie om ons mee bezig te houden. En dat heb ik dan ook volop gedaan.
Maar mijn week bleef een rollercoaster. Eerst mochten we de winkel nog openhouden op afspraak , de dag nadien mocht dit weer definitief niet meer. En zo bleef het maar doorgaan.

We hebben ons tot gisteren avond door de week doorgesparteld. En of we dat gedaan hebben!

Gisteren en eergisteren heb ik van jullie naar aanleiding van mijn nieuwsbrief en mijn whatsapp berichtje zoveel lieve en steungevende berichtjes ontvangen.
En nee ik heb het hier niet over jullie bestellingen die jullie nog gedaan hebben. Die waren ook leuk natuurlijk. :)

Maar nu besef ik meer dan ooit dat mijn Zenz community oh zo sterk is! Zoveel lieve klanten die ik heb.
Daar ben ik jullie dan ook ontzettend dankbaar voor.

Ook van mijn 2 fantastische leveranciers en van heel wat collega’s heb ik ongelofelijk veel steun gekregen. Wel vanop afstand. Maar dat deed ook enorm veel deugd om te voelen dat ik er niet alleen voor stond.

ZENZ city spa

De volgende weken ben ik misschien dan wel gesloten, maar achter de schermen en in mijn hoofd ben ik natuurlijk altijd bezig. Ik ga zeker wat meer blogjes schrijven voor jullie. Het zou zelfs super leuk zijn als jullie wat leuke comments op mijn blog achterlaten.

Vandaag is het zondag, tijd om heerlijk niks te doen. Want ja, wat kan je nu anders.
Tijd om één van mijn boeken die ik een tijdje geleden al gekocht had weer eens in de hand te nemen en mij zalig in mijn zetel te nestelen.

Oh jee, ik besef nu dat mijn handen ijskoud worden van het typen, de verwarming is hier nog niet aangesprongen. Haha. Met zo een warm en gelukkig gevoel ben ik deze deze morgen zo vroeg uit mijn bedje gekomen.

Love you all. En een dikke merci.
Nu snel onder mijn dekentje en een cappuccino met havermelk please!

Zenz skin lab

Xoxo

Jessy

Terug naar blog